Cantina Vignaioli
Produkter:
Cantina Vignaioli
“Solen gør druerne delikate. Solen over bakkerne er vores arv”.
Cantina Vignaioli formulerer filosofien bag terroiret og mikroklimaet i 4 områder:
Barbaresco Docg, Barolo Docg, Barbera d´Alba Doc og Dolcetto Docg.
Cru-marken NERVO ligger i Treiso, og har en ren sydvendt eksponering. Herfra kommer en robust, farvemættet og koncentreret Barbaresco med et stort gemmepotentiale. Karakteriseret med stor aroma fra modne bær og søde krydderier. Druen giver en intens fuldtonet rød vin med rubinrøde reflekser, som ikke svækkes med alderen. En del af denne mark er også dedikeret druen Dolcetto, en robust mørk og tæt vin med godt lagringspotentiale, med aromaer af sorte kirsebær og har en markant tør saftspændt profil. Cantina Vignaioli er et kooperativ som udtrykker sig gennem Barbarescos terroir med en determineret stædig og passioneret tilgang, som også tydeligt viser sig gennem dets medlemmer. Da Vignaioli blev grundlagt af Mario Barbero i 1973, havde man 13 medlemmer. De havde alle stærke bånd til Langhe bakkerne og det samme ønske om at kunne leve af at leve af sin forretning og formulere sin jord og vinstokke på smukkeste måde, og være med til at søsætte et nyt brand. De satsede på Nebbiolo fra Barbaresco i de sene 70´ere og startede med at producere deres egne vine. Udviklingen er aldrig stoppet, takket være de ofre som medlemmerne har bidraget med. Faciliteterne blev udvidet med state-of-the-art udstyr overalt i vineriet, i starten af 80´erne, og i 90´erne tilføjede man en ny pakke-afdeling. Medlemmerne har altid været markedsorienteret med en stor ambition om at nå ud til nye markeder. I 2014 indragede man en ny bygning som huser flaske-linier og lagerrum.
Efterhånden er Vignaioli´s vine nået ud til markeder som; Usa, Schweiz, Tyskland, Belgien, Polen, Syd-Korea, Japan, Hong Kong og Danmark.
“Solen gør druerne delikate. Solen over bakkerne er vores arv”.
Cantina Vignaioli formulerer filosofien bag terroiret og mikroklimaet i 4 områder:
Barbaresco Docg, Barolo Docg, Barbera d´Alba Doc og Dolcetto Docg.
Cru-marken NERVO ligger i Treiso, og har en ren sydvendt eksponering. Herfra kommer en robust, farvemættet og koncentreret Barbaresco med et stort gemmepotentiale. Karakteriseret med stor aroma fra modne bær og søde krydderier. Druen giver en intens fuldtonet rød vin med rubinrøde reflekser, som ikke svækkes med alderen. En del af denne mark er også dedikeret druen Dolcetto, en robust mørk og tæt vin med godt lagringspotentiale, med aromaer af sorte kirsebær og har en markant tør saftspændt profil. Cantina Vignaioli er et kooperativ som udtrykker sig gennem Barbarescos terroir med en determineret stædig og passioneret tilgang, som også tydeligt viser sig gennem dets medlemmer. Da Vignaioli blev grundlagt af Mario Barbero i 1973, havde man 13 medlemmer. De havde alle stærke bånd til Langhe bakkerne og det samme ønske om at kunne leve af at leve af sin forretning og formulere sin jord og vinstokke på smukkeste måde, og være med til at søsætte et nyt brand. De satsede på Nebbiolo fra Barbaresco i de sene 70´ere og startede med at producere deres egne vine. Udviklingen er aldrig stoppet, takket være de ofre som medlemmerne har bidraget med. Faciliteterne blev udvidet med state-of-the-art udstyr overalt i vineriet, i starten af 80´erne, og i 90´erne tilføjede man en ny pakke-afdeling. Medlemmerne har altid været markedsorienteret med en stor ambition om at nå ud til nye markeder. I 2014 indragede man en ny bygning som huser flaske-linier og lagerrum.
Efterhånden er Vignaioli´s vine nået ud til markeder som; Usa, Schweiz, Tyskland, Belgien, Polen, Syd-Korea, Japan, Hong Kong og Danmark.
Produkter:
Beklager, der er ingen produkter i denne kollektion
Sidst set