Tenute SalvaTerra
En morgen for 50 år siden, tog en vinbonde hans to unge børnebørn med ud I hans vinmark på bakkerne I Valpolicella. ”Kig på jorden, rør ved den, kan i mærke hvor våd den er?” Jorden lugtede af ler, den var blød og rød. ” Kan du se dernede? De er alle nødt til at vande deres jorder. Her, der vander jorden sig selv. Mellem jorden og bjergene er der mergel som tager vandet med op…” De to børn var overrasket over historien, og for et øjeblik troede de at deres bedstefar jokede med dem. Men efter et stykke tid forstod de. Det var hemmeligheden bag den delikate vin, som alle kunne lide når de smagte den. I dag er de to brødre fortsat med at dyrke vin på Tenuta Salvaterra, ved at kombinere ny og gammel teknologi og viden, og ved aldrig at glemme hvor det kommer fra; Jorden!
Tenuta Salvaterra blev grundlagt i San Pietro in Cariano, i hjertet af Valpolicella, da passionen fra Furia brødrene mødte den gruppe af entrepenører der troede på et stort projekt baseret på terroir, kvalitet og først og fremmest,