Cantina Bosio
Produkter:
I hjertet af Langhe, omkring de bakker som er udødeligjort i Cecare Paveses digte, ligger Bosio vineriet i en verden hvor teknologi og landlig tradition går hånd i hånd.
Det var i 1967 da Egidio og Angela besluttede sig på at begynde et liv fuld af tilfredstillelsen ved hårdt arbejde.
Som enhver anden god farmer, startede Egidio op trin for trin, med ydmyghed og vedholdenhed, uden forventning om hurtig succes, men med fornemmelsen af, at hårdt arbejde og kvaliteten af afgrøderne, ville give ham resultater her i det 20.århundrede. Firmaet ejer i alt ca. 200ha, inddelt i forskellige zoner. Markerne ligger hovedsageligt i Stefano Belbo, Cast. Tinella, Mango, Costiglio d´Asti og Castagnole Lanze.
Faktisk er Bosio bare en mindre del af et stort samarbejde af avlere, så det totale areal hvor druerne kommer fra, når op på 400ha. Druerne kommer fra forskellige dele af Piemonte som; Langhe, Monferrato og Roero.
Filosofien i deres måde at lave vin på, er at følge de forskellige trin meget nøje. Først selekterer man fra store områder, derefter skaber vi mikro-parceller, hvor hver og én har unikke personligheder og er fra specifikke lokationer. Firmaet fortsætter sin vækst og i dag er det vigtigste område Langhe. Det udvikler sig både nationalt og internationalt.
Det var i 1967 da Egidio og Angela besluttede sig på at begynde et liv fuld af tilfredstillelsen ved hårdt arbejde.
Som enhver anden god farmer, startede Egidio op trin for trin, med ydmyghed og vedholdenhed, uden forventning om hurtig succes, men med fornemmelsen af, at hårdt arbejde og kvaliteten af afgrøderne, ville give ham resultater her i det 20.århundrede. Firmaet ejer i alt ca. 200ha, inddelt i forskellige zoner. Markerne ligger hovedsageligt i Stefano Belbo, Cast. Tinella, Mango, Costiglio d´Asti og Castagnole Lanze.
Faktisk er Bosio bare en mindre del af et stort samarbejde af avlere, så det totale areal hvor druerne kommer fra, når op på 400ha. Druerne kommer fra forskellige dele af Piemonte som; Langhe, Monferrato og Roero.
Filosofien i deres måde at lave vin på, er at følge de forskellige trin meget nøje. Først selekterer man fra store områder, derefter skaber vi mikro-parceller, hvor hver og én har unikke personligheder og er fra specifikke lokationer. Firmaet fortsætter sin vækst og i dag er det vigtigste område Langhe. Det udvikler sig både nationalt og internationalt.
Sidst set