Pierre Brocard
Produkter:
Pierre Brocards vinmarker ligger i den sydlige del af Ardennerne Champagne-regionen, i området Aube i Celles-sur-Ource, en landsby i Côte des Bar. Markerne nyder godt af de mange solskinstimer, der er gunstigt for modningen af druerne og resulterer i den bløde og harmoniske smagfulde champagne, der er typisk for Côte des Bar.
Den Kimmeridge kalksten-baserede jord giver vine fremstillet af Pinot Noir druer en uforlignelig finesse og aroma. Chardonnay druer har ideelle betingelser for at trives fuldt ud på dette terroir.
Vinmarkerne i Celles-sur-Ource ligger i den sydligste del af Champagne, på bjergskråningerne og i dalene omkring floderne Ource og Seinen.
Det ligger 30 minutter fra byen Troyes og derefter 2 timer fra Paris.
Brocard Familien nedstammer fra den irske Kennedy-familie, og har dyrket vin siden det 11. århundrede.
Det var bedstefaderen Georges der begyndte at markedsføre sin egen champagne i 1932 og blev efterfulgt af Henri Brocard der opretholdt denne tradition for Aubois Champagne og lærte det videre til sin søn, Pierre Brocard. Sidstnævnte er den seneste efterkommer af den lange tradition for Champenois vinavlere fra Côte des Bar.
Det blev startet af bedstefaderen, faderen videreførte det og Pierre fortsætter i dag med at producere "Vin of Kings" efter den traditionelle metode han har lært, men giver samtidig en modernitet og vælger de vinfremstillingsprocedurer han har erhvervet gennem erfaring.
Han er i dag i stand til at kombinere alle de forbedringer i ønologiske vinfremstillingsteknikker til at producere champagne i topkvalitet, præget af sin biologiske tilgang med fremragende smagsmæssige resultater.
Brocard champagne er derfor en champagne, der er frugten af arbejdet i familien og gennem grundigt og omhyggeligt arbejde, er blandt de bedste til at gengive aftrykket af jorden (terroir) i Côte des Bar.
Sidst set